Kwaliteit, flexibiliteit & … Safety first!

Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten zijn kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid standaardbegrippen geworden. Met ons internationaal netwerk, onze waardevolle kennis en capaciteit trachten we onze klanten ten volle te ondersteunen, dit in de veeleisende omgeving van de scheepvaart.

Wij zijn tijdens het gehele vervoerstraject uw aanspreekpunt, 7 dagen op 7 en dit 24 uur per dag. Bereikbaarheid en betrouwbaarheid vormen de basis van ons bedrijf. Ondersteund door een jarenlange expertise, inzet en innovatie kunnen wij u de nodige flexibiliteit garanderen.

Tevens is SST gecertificeerd volgens de laatste richtlijnen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Met ons (Feed Chain Alliance) kunnen wij aantonen dat onze processen voldoen aan de richtlijnen van de standaard en dat wij garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Tevens voldoen wij aan de HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) kwaliteitsnormen. Ook hebben wij een ISPS-certificaat (International Ship and Port facility Security Code) op zak. Daarmee zijn wij uitgerust om het veiligheidsniveau op onze site te waarborgen. Kortom, naast kwaliteit is ook veiligheid iets wat we dagdagelijks op de agenda zetten. Met onze open bedrijfscultuur stimuleren we onze medewerkers om zelf veilig en onveilig gedrag te benoemen en hiernaar te handelen. Veiligheid is een basisvoorwaarde voor het functioneren van ons bedrijf.

Onze doelstellingen m.b.t. kwaliteit en veiligheid zijn ook:

  • Orde en netheid
  • Afspraken met de klant respecteren
  • Maximale tevredenheid van de klant
  • Optimale en snelle los- en laadoperaties